.

Ο λόγος στασίμων 1:1 ενός κεραιοσυστήματος, δεν συνεπάγεται τον 1:1 λόγο μεταφοράς ισχύος, προς την κεραία!

Saturday 23 November 2013

Αιτιολόγησις και ουχί δικαιολόγησις!

ο κοντρολέρο!!!


Όπως σας έχω πει και έχετε διαβάσει αλλού, εγώ έκανα την καταγγελία στον SV1AMA(και όχι μόνο), ΕΠΩΝΥΜΑ!
Ήταν λογική και αναμενόμενη αντίδραση μετά τα όλα όσα είχε και έχει πει και λέει για μένα, αυτός και η παρέα του, στην συχνότητα των 14.285MHz και σε Παγκόσμια μετάδοση.
Σε ανύποπτο χρόνο και δει στις 09/08/10 έγραφα με σκληρά λόγια:
...Για αρκετά χρόνια τώρα μετέχω αδιάλειπτα στις Ραδιοερασιτεχνικές Εκδηλώσεις (Ham-Fests) και φωτογραφίες της συμμετοχής μου αναρτώνται σε αυτό το ιστολόγιο.
Τα περισσότερα από αυτά τα ραδιοερασιτεχνικά βοθρολύμματα περνούν από τον πάγκο μου και κατά προέκταση τους βλέπω και με ΒΛΕΠΟΥΝ!
Αν νομίζουν ότι όσα μου καταμαρτυρούν εις τον "αέρα", εκθέτοντάς με παγκοσμίως,  είναι αλήθεια, δεν έχουν παρά να τα
επαναλάβουν ΔΗΜΟΣΙΑ μέσα στον χώρο της Εκδήλωσης!
Δεν τολμούν όμως τα κατακάθια της Ραδιοερασιτεχνικής κοινότητας, οι περιθωριακοί αυτοί αλήτες, οι άνανδροι και θρασύδειλοι "μάγκες του πρωκτού" να αρθρώσουν λόγο ΔΗΜΟΣΙΑ για έναν και μοναδικό λόγο.
ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ!!!...”

Όχι μόνον αυτό αλλά το “ποίημα” το αποστήθισαν κι άλλα παπαγαλάκια κι έχει φτάσει να γίνει κοινός τόπος προσβολής εμού και της οικογένειάς μου.
Ένα επαίσχυντο ψεύδος και ένας τραγικός διασυρμός, ενάντια στον οποίο δεν έχω καμία άμυνα.
Ευτυχώς γι αυτούς, τα όλα όσα μου καταμαρτυρούν στον αέρα δεν μπορώ να τα αποδείξω στο Δικαστήριο του Νόμου και δυστυχώς για μένα δεν βρίσκεται ένας από τους υποτιθέμενους φίλους μου και αυτήκοος μάρτυς των λεγομένων, να προσυπογράψει την μήνυση.
Δεν είναι δυνατόν ο εις εξ αυτών να βρίσκει συνάδελφο ραδιοερασιτέχνη και να μου προσάπτει όλα αυτά τα ψεύδη, παρουσία της οικογένειάς του και φιλικών προσώπων.
Δεν είναι δυνατόν συνάδελφος για τον οποίο έχω αφιερώσει ώρες για να του πω πέντε πράγματα γύρω από κεραίες, σε τηλεφωνική επικοινωνία να μου λέει: Ναι βρε Παναγιώτη τα έχω ακούσει αλλά...
Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να αμυνθώ.
Και αμύνομαι!
Και έπεται συνέχεια...

Τάκης
sv3auw/m0lpt


υ.γ. Όποιος θέλει μπορεί να μου ζητήσει ΕΠΩΝΥΜΑ, το πλήρες κείμενο της καταγγελίας κι ευχαρίστως θα του το στείλω.

8 comments:

  1. Αν δεν σου κάνει κόπο, θα ήθελα ένα αντίγραφο της καταγγελίας.

    73 DE SV1XV

    ReplyDelete
    Replies
    1. QSL - TU

      Σήμερα δεν μπορώ να απαντήσω σε email, τα λαμβάνω όμως κανονικά.

      73 DE SV1XV

      Delete
  2. Όσοι βγαίνουν στους 14.285 από την περιοχή 1 της IARU με ισχύ πάνω από 10W καταπατούν το bandplan. Η τήρηση του οποίου είναι πρωτίστως ηθική υποχρέωση μας και σε κάποιες χώρες περιλαμβάνεται στην νομοθεσία (όπως στη χώρα μας). Οι κύριοι αυτοί κατά συρροή παραβαίνουν τους νόμους. Επιπλέον όπως αναφέρεις, βρίζουν κλπ. επιβαρύνοντας της πράξεις τους, παρόμοιες συμπεριφορές είναι εκτός του χόμπι και θα πρέπει να της αποφεύγουμε όλοι. Πιστεύω καλώς κίνησες νομικές διαδικασίες εις βάρος τους. Τυχόν τιμωρία τους από το υπουργείο (με την συνεργασία της ΕΕΤΤ) θα δείξει ότι οι φορείς αυτοί λειτουργούν ως προς τα ραδιοερασιτεχνικά θέματα, πέραν των νομοθετήσεων και εναρμονισμών επαναληπτών. Επιθυμητό θα είναι, να ενεργούν αυτόκλητα βάσει των καθηκόντων τους και όχι κατόπιν καταγγελιών.
    6146

    ReplyDelete
  3. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός μαζί σου και επειδή μόλις είχα πάρει την άδεια δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται. Όταν όμως γνώρισα μερικούς από αυτούς και κάποιους μάλιστα από κοντά, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου. Είναι και κακοί άνθρωποι και απαράδεκτοι ραδιοερασιτέχνες. Άτομα τα οποία δεν θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να έχουν ούτε άδεια CB. Γερμανοτσολιάδες, χωρίς τρόπους, ακροδεξιοί νοσταλγοί της χούντας, κομπλεξικοί, τέως και νυν ρουφιάνοι την αστυνομίας, μικροτσούτσουνοι με μεγάλα linear και διαμορφώσεις 10KHz και πολλοί απ΄ αυτούς ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ReplyDelete
  4. H IDIA ISTORIA EFIALTH LEONIDA
    EFIALTES EXUME POLLUS
    LEONIDES LIGUS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τολμάς ρε θρασύδειλε εκπρόσωπε Τύπου της Φινλανδικής Κυβέρνησης να συγκρίνεις τον Λεωνίδα τον Σπαρτιάτη με τον ελεεινό παρεμβολέα συναδέλφων ραδιοερασιτεχνών, 1ΑΜΑ;
      Εσύ ρε, ένας άλλος περεμβολέας που δεν έχει τα κότσια να γράψει τ' όνομά του και να στηρίξει την άποψή του;
      Μιλάς για "εφιάλτες" εσύ και οι υπόλοιποι γιδοβοσκοί του .285 όταν παρεμβάλλετε σκόπιμα και επί τούτου άλλους συναδέλφους και γίνεστε αιτία να μας κακολογούν συνολικά όλους, σαν Έλληνες ραδιοερασιτέχνες-παρεμβολείς.
      Τέτοια μαθήματα δίνεις στην 17 χρονών κορούλα σου;
      Εννοείται ότι δεν θέλω καμία απάντηση από σένα παρά μόνο την ηθική καταδίκη σου στα μάτια των συναδέλφων.
      Συνεννοηθήκαμε Διονύση Τασούλη ή Φασούλη OH2JSR;

      Delete
  5. thn roufiania oloi thn theloune ton roufiano kaneis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σου έχω απαντήσει ήδη Διονύσιε.

      Delete

Ονομάζομαι Τάκης Περρέας και αυτό είναι το προσωπικό μου ιστολόγιο, όπου “ιστολόγιο” το Δικτυακό ημερολόγιο!
Εδώ γράφω τις απόψεις μου, τις θέσεις μου, τις μελέτες μου και γενικά ό,τι έχει να κάνει μ' εμένα!
Δεν ζω από το ιστολόγιο, αντίθετα μου αφαιρεί αρκετό χρόνο από την καθημερινότητά μου. Δεν περιμένω να πλουτίσω λοιπόν ούτε από επισκέψεις, ούτε από “κλικ” σε σελίδες!
Με δεδομένη την ανυπαρξία σχολιασμού και ερωτήσεων, επιτρέπω πιά, μόνο σε μέλη να κάνουν σχόλια και ερωτήσεις. Στην περίπτωση που πραγματικά θέλετε να σχολιάσετε ή να ρωτήσετε, στείλτε ένα e-mail για να εγγραφείτε αυτόματα μέλος!
Κάντε όσες τεχνικές ερωτήσεις θέλετε και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλες με τον καλύτερο και επεξηγηματικότερο τρόπο.
Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε, για τον οποίο το ξεκίνησα (άσχετα αν μερικές φορές εγώ ο ίδιος ξεμακραίνω)!