.

Ο λόγος στασίμων 1:1 ενός κεραιοσυστήματος, δεν συνεπάγεται τον 1:1 λόγο μεταφοράς ισχύος, προς την κεραία!

Monday, 9 August 2010

Οι αλήτες του 14.285MHz με χαρακτηριστικά! (για λίγο ακόμα)

-->
Εάν κάποιος από τους γνωστούς θαμώνες του 14.285MHz έχει κάποια ένσταση ή αντίρρηση για την ορθότητα των Ραδιοερασιτεχνικών γνώσεών μου, τις οποίες μεταφέρω σε αυτό το ιστολόγιο, ευχαρίστως να το κουβεντιάσω μαζί του επί τεχνικής βάσεως!
Στους αλήτες γιδοβοσκούς όμως του 14.285MHz οι οποίοι με κακολογούν και ψεύδονται ασύστολα έχω κακά μαντάτα!
Για αρκετά χρόνια τώρα μετέχω αδιάλειπτα στις Ραδιοερασιτεχνικές Εκδηλώσεις (Ham-Fests) και φωτογραφίες της συμμετοχής μου αναρτώνται σε αυτό το ιστολόγιο.
Τα περισσότερα από αυτά τα ραδιοερασιτεχνικά βοθρολύμματα περνούν από τον πάγκο μου και κατά προέκταση τους βλέπω και με ΒΛΕΠΟΥΝ!
Αν νομίζουν ότι όσα μου καταμαρτυρούν εις τον "αέρα", εκθέτοντάς με παγκοσμίως,  είναι αλήθεια, δεν έχουν παρά να τα επαναλάβουν ΔΗΜΟΣΙΑ μέσα στον χώρο της Εκδήλωσης!
Δεν τολμούν όμως τα κατακάθια της Ραδιοερασιτεχνικής κοινότητας, οι περιθωριακοί αυτοί αλήτες, οι άνανδροι και θρασύδειλοι "μάγκες του πρωκτού" να αρθρώσουν λόγο ΔΗΜΟΣΙΑ για έναν και μοναδικό λόγο.
ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ!!!
Έχω βαρεθεί να απολογούμαι για τις κακοήθειές σας και νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να σας κάνω να νοιώσετε κι εσείς τις συνέπειες από τις ύβρεις σας.
Βρωμερά σκουλήκια, έρπετε και αφήνετε τα σάλια σας τις ακαθαρσίες σας και την κακοσμία σας ως μοναδικό ίχνος της ύπαρξής σας. Μερικές σταγόνες βροχής και μια ελαφριά αύρα αρκούν να εξαφανίσουν τα όποια ίχνη σας!
Συνεχίστε να εμείτε τα βοθρολύμματα της νοσηρής σας φαντασίας και ευχηθείτε να μην αηδιάσει με σας, κάποιος συνάδελφος Ραδιοερασιτέχνης και καταθέσει ΕΝΟΡΚΩΣ όλα όσα ψεύδη, σας έχει ακούσει  να μου επιδαψιλεύετε όλα αυτά τα χρόνια!  
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι ακριβώς θα σας ζητήσω σ’ εκείνη την περίπτωση αλλά το σίγουρο είναι ότι αν το Δικαστήριο σας καταδικάσει έστω και μία ημέρα, ακριβώς επειδή εσείς ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ, θα ζητήσω να σας αφαιρεθούν τα χαρακτηριστικά και θα σας στείλω στους 6μιση να μιλάτε με τον Τιραμόλα-Πορδαμόλα γιατί κι εσείς, "μαγκιά, κλανιά κι απόστημα" είσαστε!
Αν ήδη δεν το έχετε καταλάβει, ξεκινώ την σύγκρουση ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ!
Λεκτική, έγγραφη ή άλλη!
Εγώ είμαι έτοιμος.
Εσείς?

Τάκης Περρέας
Ραδιοερασιτέχνης SV3AUW

υ.γ. Δεν γράφω κάτι για τις μανάδες σας και για όλο σας το σόι, γιατί, σέβομαι αυτό το ιστολόγιο το οποίο χτίζω ημέρα με την ημέρα!
Γιατί εξ άλλου να στερήσω την "χαρά" από τους 6μισάρηδες όταν μάθουν ποιοι είσαστε και με ποιόν τρόπο καταλήξατε εκεί!!!