.

Ο λόγος στασίμων 1:1 ενός κεραιοσυστήματος, δεν συνεπάγεται τον 1:1 λόγο μεταφοράς ισχύος, προς την κεραία!

Tuesday, 6 November 2012

Η (φάλτσα) ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ... ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται την πραγματοποίηση ενός ονείρου. Γιατί όνειρο -και μάλιστα τολμηρό- ήταν η αναγνώριση του ραδιοερασιτεχνισμού στην χώρα μας. Όνειρο, που για να πλησιάσει προς την πραγματοποίησή του χρειάστηκαν επίμονες και μακροχρόνιες προσπάθειες και μεγάλη περίοδος αναμονής...
...Για πηγές χρησιμοποίησα, εκτός από, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π. Έντυπα, ζωντανές μαρτυρίες και επαφές με παλιούς και νέους ραδιοερασιτέχνες, μέλη της ΕΕΡ και μη, όπως οι SV1BQ, SV7CO, SV1CV, τ. SV1DB,SV1DS, SV1EF, SV1EM, SV1HE, SV1IX, SV2KF, SV1MF, SV7MU, SV1OI, SV1VT, SV1AFM, η SV3AGQ(μέσω της οποίας και ο SV2ASP/A) κά...
Κώστα Παναγόπουλου SV1AIA, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ (Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥ)


Addendum/επιπροσθέτως
(Latin addendum est, εξηγώντας τις ανακολουθίες ή ενημερώνοντας τις ήδη υπάρχουσες πληροφορίες σε μία γραπτή εργασία ή σε ένα βιβλίο)


ΠPOΛOΓOΣ
Tο παράπονό μου για τις τόσες αναλήθειες και συκοφαντίες που έχω ακούσει και διαβάσει τα 44 αυτά χρόνια και παρά τις αρχές μου να μην χαμηλώνω το επίπεδο ήρθε η χρονική ώρα να πληροφορηθούν οι νέοι αλλά και οι παλαιότεροι την πραγματική ροή των γεγονότων όπως διαδραματίσθηκαν την περίοδο 1960 -1980.
Mόνο όσοι έχουν πραγματικό πάθος για τον γνήσιο ράδιοερασιτεχνισμό μπορούν να καταλάβουν , να νιώσουν το αίσθημα της στέρησης να θέλεις και να μην μπορείς να βγεις στον αέρα να μιλήσεις να ακούσεις να μεταφερθείς νοερά στην άλλη άκρη της γης.
Ντίνος Ψηλογιάννης SV1DB