.

Ο λόγος στασίμων 1:1 ενός κεραιοσυστήματος, δεν συνεπάγεται τον 1:1 λόγο μεταφοράς ισχύος, προς την κεραία!

Sunday, 6 April 2014

Κοίτα ποιός μιλάει!


Κοιτάτε ποιός μιλάει ρε παιδιά;!
Η Ε.Ε.Ρ. στην σελίδα 19 της διαδικτυακής έκδοσης των SVνέων, γράφει για τον επιβεβλημένο σεβασμό στο Band Plan ενώ είναι η ίδια Ένωση η οποία δημοσίευε στο ίδιο περιοδικό, SVνέα αρ. τεύχους 69 Σεπτέμβριος-Οκτώβριος, σε 8σέλιδο στο σαλόνι του περιοδικού, "...Μικρό αφιέρωμα στους ραδιοερασιτέχνες της διασποράς... οι συχνότητες καθημερινής συνομιλίας κι επαφής με φίλους και γνωστούς είναι πολλές, κυρίως στο φάσμα των Βραχέων. Η κυριότερη, η πιό γνωστή, κι η πιό παλιά είναι φυσικά η θρυλική συχνότητα των 14.295 χιλιοκύκλων, το πασίγνωστο Ελληνικό καφενείο..."
Βρε, βρε, βρε! Κοίτα ποιός μιλάει!!!


Επίσης γράφει για την προσπάθεια στελέχωσης της προβλεπόμενης από τον Ειδικό Κανονισμό, Επιτροπής Ελέγχου Ραδιοσυχνοτήτων (Ε.Ε.Ρ.!!!) ή οποία και έχει ισχνά αποτελέσματα.
Μην πάτε μακρυά ρε παιδιά και μην κάνετε τον κόπο. Ανοίξτε τα παλιά SVνέα και θα τους βρείτε. Φίλοι σας και επίτιμα μέλη σας, είναι! 

Δίχως διάθεση ειρωνείας, η διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού είναι μία αξιολογότατη κίνηση και σας αξίζουν πολλά μπράβο γιαυτό! Φροντίστε και η εμπεριεχόμενη ύλη του, να είναι άξια συγχαρητηρίων. Αν μπορώ από την πλευρά μου να βοηθήσω στην ποιοτική βελτίωση του περιοδικού, σας επιτρέπω να δημοσιεύσετε όποια ανάρτησή μου θέλετε και νομίζετε ότι ανταποκρίνεται στο ύφος και την ποιότητα του περιοδικού!


No comments:

Post a Comment

Ονομάζομαι Τάκης Περρέας και αυτό είναι το προσωπικό μου ιστολόγιο, όπου “ιστολόγιο” το Δικτυακό ημερολόγιο!
Εδώ γράφω τις απόψεις μου, τις θέσεις μου, τις μελέτες μου και γενικά ό,τι έχει να κάνει μ' εμένα!
Δεν ζω από το ιστολόγιο, αντίθετα μου αφαιρεί αρκετό χρόνο από την καθημερινότητά μου. Δεν περιμένω να πλουτίσω λοιπόν ούτε από επισκέψεις, ούτε από “κλικ” σε σελίδες!
Με δεδομένη την ανυπαρξία σχολιασμού και ερωτήσεων, επιτρέπω πιά, μόνο σε μέλη να κάνουν σχόλια και ερωτήσεις. Στην περίπτωση που πραγματικά θέλετε να σχολιάσετε ή να ρωτήσετε, στείλτε ένα e-mail για να εγγραφείτε αυτόματα μέλος!
Κάντε όσες τεχνικές ερωτήσεις θέλετε και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλες με τον καλύτερο και επεξηγηματικότερο τρόπο.
Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε, για τον οποίο το ξεκίνησα (άσχετα αν μερικές φορές εγώ ο ίδιος ξεμακραίνω)!

Note: only a member of this blog may post a comment.