.

Ο λόγος στασίμων 1:1 ενός κεραιοσυστήματος, δεν συνεπάγεται τον 1:1 λόγο μεταφοράς ισχύος, προς την κεραία!

Sunday, 6 April 2014

Κοίτα ποιός μιλάει!


Κοιτάτε ποιός μιλάει ρε παιδιά;!
Η Ε.Ε.Ρ. στην σελίδα 19 της διαδικτυακής έκδοσης των SVνέων, γράφει για τον επιβεβλημένο σεβασμό στο Band Plan ενώ είναι η ίδια Ένωση η οποία δημοσίευε στο ίδιο περιοδικό, SVνέα αρ. τεύχους 69 Σεπτέμβριος-Οκτώβριος, σε 8σέλιδο στο σαλόνι του περιοδικού, "...Μικρό αφιέρωμα στους ραδιοερασιτέχνες της διασποράς... οι συχνότητες καθημερινής συνομιλίας κι επαφής με φίλους και γνωστούς είναι πολλές, κυρίως στο φάσμα των Βραχέων. Η κυριότερη, η πιό γνωστή, κι η πιό παλιά είναι φυσικά η θρυλική συχνότητα των 14.295 χιλιοκύκλων, το πασίγνωστο Ελληνικό καφενείο..."
Βρε, βρε, βρε! Κοίτα ποιός μιλάει!!!


Επίσης γράφει για την προσπάθεια στελέχωσης της προβλεπόμενης από τον Ειδικό Κανονισμό, Επιτροπής Ελέγχου Ραδιοσυχνοτήτων (Ε.Ε.Ρ.!!!) ή οποία και έχει ισχνά αποτελέσματα.
Μην πάτε μακρυά ρε παιδιά και μην κάνετε τον κόπο. Ανοίξτε τα παλιά SVνέα και θα τους βρείτε. Φίλοι σας και επίτιμα μέλη σας, είναι! 

Δίχως διάθεση ειρωνείας, η διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού είναι μία αξιολογότατη κίνηση και σας αξίζουν πολλά μπράβο γιαυτό! Φροντίστε και η εμπεριεχόμενη ύλη του, να είναι άξια συγχαρητηρίων. Αν μπορώ από την πλευρά μου να βοηθήσω στην ποιοτική βελτίωση του περιοδικού, σας επιτρέπω να δημοσιεύσετε όποια ανάρτησή μου θέλετε και νομίζετε ότι ανταποκρίνεται στο ύφος και την ποιότητα του περιοδικού!