.

Ο λόγος στασίμων 1:1 ενός κεραιοσυστήματος, δεν συνεπάγεται τον 1:1 λόγο μεταφοράς ισχύος, προς την κεραία!

Thursday, 27 May 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! 
Το Σάββατο και την Κυριακή 29 και 30 Μαΐου το περιοδικό “Ραδιοτηλεπικοινωνίες” θα βρίσκεται στο FreeBytes, στην οδό Βορείου Ηπείρου 78 στον Κολωνό, συμμετέχοντας στην εκδήλωση Open Days 2010.
Ο εκδότης του περιοδικού Νίκος Κασίμης θα είναι παρών για να παρουσιάσει το νέο “Εγχειρίδιο Τηλεπικοινωνιών”, μία έκδοση που απευθύνεται σε νέους και παλαιούς ραδιοερασιτέχνες.
Ανανεώσεις συνδρομών, αγορές περιοδικών και του “Εγχειριδίου Τηλεπικοινωνιών” θα είναι δυνατές το διήμερο του Open Days 2010. Όλοι οι αναγνώστες του περιοδικού “Ραδιοτηλεπικοινωνίες” είναι προσκεκλημένοι για να γνωρίσουν από κοντά τους συντελεστές του περιοδικού, να ανταλλάξουν απόψεις μαζί τους αλλά και να απολαύσουν την φιλοξενία του FreeBytes.


Λένε στο χωριό μου, «αν ήξερε το βόδι την δύναμή του»!
Προσέξτε καλά, γιατί αν μάθουν την δύναμή τους τα «βόδια»-ραδιοερασιτέχνες θα ψάχνετε ομπρέλα να σας φυλάξει από το φτύσιμο!
Το θεωρείτε κατόρθωμα την ημέρα της μεγαλύτερης (είτε μας αρέσει, είτε όχι) Ελληνικής Ραδιοσυγκέντρωσης, εσείς να κάνετε «αντισυγκέντρωση»?
Δηλαδή οι Waters&Stanton ή ο Martin Lynch ή το Nevada στην Μεγάλη Βρετανία ή οι Ραδιοεταιρίες στο Dayton ή στο Friedrischafen ή σε όσες άλλες Ραδιοσυγκεντρώσεις, είναι χαζοί και μαζοχιστές για να κουβαλάν-ξεκουβαλάν τα προϊόντα των δεξιά και αριστερά για μερικές ώρες?
Θεωρείτε ότι εσείς με το οίκαδε ραδιοφεστιβάλ, είστε πονηροί?
Εγώ προσωπικά ακύρωσα και άλλαξα εισιτήρια ταξιδιού στην Αγγλία για να είμαι στην συγκέντρωση και όχι για να πουλήσω την σαβούρα μου αλλά, για να δω φίλους και να με δουν!
Πολλοί εκθέτες θα ταξιδέψουν χιλιόμετρα για να δώσουν αυτό που έχουν!
Εσείς νομίζετε ότι κάνατε κατόρθωμα με το να κάνετε "οικονομικές" προσφορές από την ασφάλεια του μαγαζιού σας?
Αν δεν το έχετε καταλάβει, έρχεται πτώχεια και πτώχευση(ίσως) και οι αγορές του χόμπι θα κάνουν κοιλιά.
Θα είναι, ατυχής συγκυρία για σας τότε, να καταλάβουν τα «βόδια» την δύναμή τους και να αρχίσουν να αγοράζουν από το internet ή από τα άλλα τα «κορόϊδα» του χώρου μας και να αρχίσουν να διαβάζουν τεχνικά άρθρα και γνώσεις μέσα από τα blogs!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Το λιγότερο που μπορώ να πω, σεβόμενος τους αναγνώστες μου!