.

Ο λόγος στασίμων 1:1 ενός κεραιοσυστήματος, δεν συνεπάγεται τον 1:1 λόγο μεταφοράς ισχύος, προς την κεραία!

Thursday, 18 April 2013

Editorial

Αγαπητέ κε.Πρόεδρε της Ε.Ε.Ρ. 

Αν πραγματικά σας ενοχλεί η δυσωδία του διαδικτύου, σας συμβουλεύω να αποποιηθείτε το moderation της ηλεκτρονικής σελίδας της Ε.Ε.Ρ. στο διαδίκτυο.
Θα νιώσετε πραγματικά καλύτερα και ίσως και τα οικονομικά της Ε.Ε.Ρ. να νοιώσουν καλύτερα αν σταματήσετε την κατασπατάληση των πόρων της για την ενοικίαση του Ιστοχώρου αλλά και την έκδοση του περιοδικού.
Πληροφορήθηκα ότι η έκδοση του περιοδικού και μόνο, κοστίζει 16.000Ευρώ ετησίως και μπήκα στον πειρασμό να συγκρίνω το τιράζ του με τους επισκέπτες του ιστολογίου μου.
Θεωρώντας το 1000 ώς ικανοποιητικό αριθμό μελών και πολλαπλασιάζοντάς το στην αρχή με το 6 ο οποίος είναι ο αριθμός διμηνιαίων εκδόσεων ανά έτος και μετά πολλαπλασιάζοντας επί το 25 ο οποίος είναι αριθμός ετών εκδόσεως, κατέληξα ότι έχει "διαβαστεί" από 150.000 αναγνώστες.
Το ιστολόγιό μου κε. Πρόεδρε σε 5 χρόνια λειτουργίας με 396+1 αναρτήσεις έχει "διαβαστεί" από 170.000 αναγνώστες.
Λέτε να έχει πωληθεί και ανάλογος αριθμός αντιασφυξιογόνων μασκών για την είσοδο και ανάγνωση;

Κε. Πρόεδρε!
Κε. Μανόλη Δαρκαδάκι! Το όνομά σας αλλά και τα υπόλοιπα ονόματα του Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ. μαντεύω, ότι θα μείνουν στην Ραδιοερασιτεχνική Ιστορία της χώρας μας.
Προς αποφυγήν βεβαίως, ως κατασπαταλήσαντες οικονομικούς πόρους για την αγορά γραφείων της Ενώσεως με χρηματοδότηση την οποία θα κλιθούν να εξοφλήσουν οι διάδοχοι ημών και για καταβαράθρωση του γοήτρου του Ελληνικού Ραδιοερασιτεχνισμού ψευδόμενοι ασυστόλως και ισχυριζόμενοι ανύπαρκτες ραδιοεπαφές, ως απότοκο της ραδιοερασιτεχνικής σας ανεπάρκειας.

Δεν θα συνεχίσω διότι η αναφορά σε σας, μέσα από ένα ιστολόγιο 170.000 και πλέον αναγνώσεων, κατά το μάλλον ή ήττον σας προσθέτει αξία.

73
(ραδιοερασιτεχνικός χαιρετισμός)

SV3AUW / M0LPT

"εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ' άρματα, κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια"

Στα editorials του QST και του RadCom, ήρθε να προστεθεί και το editorial του SVνέα.
Ω! Καιροί... Ω! Ήθη...