.

Ο λόγος στασίμων 1:1 ενός κεραιοσυστήματος, δεν συνεπάγεται τον 1:1 λόγο μεταφοράς ισχύος, προς την κεραία!

Sunday 8 May 2011

Kempton Park ραδιοσυνάντηση 17-04-2011


Την Κυριακή 17-04-2011 έγινε στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο το Ανοιξιάτικο Ραδιοερασιτεχνικό παζάρι του Kempton Park.
Η πλήρης ονομασία του πάρκου είναι Kempton Park Racecourse.
Η ραδιοσυγκέντρωση-έκθεση-παζάρι-σεμινάριο, ξεκινά στις 10πμ για τους ΑμΕΑ και 10.30πμ για όλους υπόλοιπους και διαρκεί έως τις 14.00μμ.
Ικανός χρόνος για να μπείς, να δεις, να ρωτήσεις κι αν χρειαστεί να αγοράσεις αυτό που σου τραβά την προσοχή!
Η είσοδος κοστίζει 4 Βρετανικές Λίρες και κατά την ταπεινή μου γνώμη αξίζει κάθε πέννα.
Φέτος μαζί μας ήταν ο καθηγητής Mike Underhill G3LHZ γνωστός για τις διαφωνίες του με τον John S. (Jack) Belrose, VE2CV σχετικά με την απόδοση των magnetic loop κεραιών του, με τον Peter Dodd G3LDO αλλά και τον Pat Hawker MBE G3VA παλαιότερα, στον ρόλο του «πυροσβέστη»!
Δεν κατάφερα να δω τον Terry Giles G4CDY με τον οποίο είχα ανταλλάξει μερικές ενδιαφέρουσες απόψεις σε ένα περασμένο G-QRP convention γιατί με τον Nick G8DWF συναντήσαμε τον David Shipman VA7AM και την γυναίκα του και είχαμε μια πολύωρη ευχάριστη συζήτηση γύρω από τον ραδιοερασιτεχνισμό συγκρίνοντας την Ελληνική, Βρετανική και Καναδική πραγματικότητα. 
 Ευχάριστη πραγματικά συζήτηση με αυτή την θέα!
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πλήρωνα και στην Ελλάδα είσοδο σε μια ραδιοσυνάντηση, αρκεί το περιβάλλον να έχει τις ίδιες «προδιαγραφές».
Άκαπνο, πολιτισμένο και ήσυχο!
Θα τα πούμε φωναχτά και από κοντά, σε λίγες μέρες! 

Η "θέα" είναι φωτογραφημένη πέρσι στις 6 Νοεμβρίου, μια σχετικά ηλιόλουστη αλλά κρύα ημέρα. Στις 17 Απριλίου φέτος όχι μόνο το Λονδίνο ήταν ηλιόλουστο αλλά ήταν και ζεστό με θερμοκρασία 22 βαθμών Κελσίου!!!
Κι ένα βίντεο από την συνάντηση.

No comments: