.

Ο λόγος στασίμων 1:1 ενός κεραιοσυστήματος, δεν συνεπάγεται τον 1:1 λόγο μεταφοράς ισχύος, προς την κεραία!

Sunday, 5 September 2010

15η Ραδιοσυγκέντρωση Λάρισας!15η Ραδιοσυγκέντρωση Λάρισας 
Λιγότερος κόσμος, ακόμα και από πέρσι, λόγω της ΔυΝαΤής κρίσης.
Η γυναίκα μου έχει να το λέει ότι έχουμε ένα ακριβό χόμπι αλλά, τόσο πολύ πιά?! 
Τα παιδιά του Θεσσαλικού συλλόγου έκαναν και φέτος πολύ καλή δουλεία με το να έχουν τα τραπέζια στημένα και με το χαρακτηριστικό επάνω τους κολλημένο.
Είμαι περίεργος να ξέρω τι ακριβώς έγραφαν στα πολλά πειρατικά τραπέζια?
"Ραδιοφωνία του Μήτσου του Παραβάτη" ή "Ραδιο-Ντελακουβέντας"?


Φέτος είμαστε στην Λάρισα από το απόγευμα του Σαββάτου και απολαύσαμε την καταπληκτική φιλοξενία του Γιώργου SV4ILY τον οποίο ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά και από εδώ!
Το στρώμα στο ξενοδοχείο, ήταν ιδιαιτέρως βαρύ και μας άφησε να φύγουμε λίγο αργότερα από την ώρα την οποία είχα στο μυαλό μου.
Έτσι φτάνοντας στον καθιερωμένο χώρο της Ραδιοσυνάντησης ξεκινήσαμε να στήνουμε τα πράγματα και με την ταυτόχρονη έλευση του κόσμου δεν κατάφερα να κάνω μια βόλτα να δω φίλους.
Ευχαριστώ αυτούς που μου έκανα την τιμή και πέρασαν για μια κουβεντούλα. Είναι ευχάριστο πάντα, να γνωρίζεις μερικούς από τους αναγνώστες αυτού του ιστολόγιου!
Οι λαχνοί τους οποίους αγόρασα, παρά έναν αριθμό και μάλιστα τον τελευταίο, λίγο έλειψαν να μου χαρίσουν ένα ακουστικό και μια συνδρομή στο περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!!!
Το τέλος της κλήρωσης είδε αρκετά τραπέζια άδεια και έδειξε σε μας ότι ήρθε η ώρα να γεμίσουμε το αυτοκίνητο και να πάρουμε τον δρόμο για το κλεινόν άστυ!
Με υγεία παιδιά να τα πούμε και του χρόνου!!!