.

Ο λόγος στασίμων 1:1 ενός κεραιοσυστήματος, δεν συνεπάγεται τον 1:1 λόγο μεταφοράς ισχύος, προς την κεραία!

Saturday 17 July 2010

The GQRP Club "Limerick Sudden" Receiver Kit.

The GQRP Club "Limerick Sudden" Receiver Kit.


Το GQRRP Club παρουσιάζει την νέα σειρά Δεκτών Βραχέων και συγκεκριμένα, για τα 80m , για τα 40m , για τα 30m και για τα 20m ξεχωριστά. Η διπλή ονομασία προέρχεται από το χωριό Limerick, MAINE στο οποίο ζει ο Rex Harper W1REX και Sudden από τον ομώνυμο δέκτη τον οποίο είχε σχεδιάσει πριν 20 το κλαμπ και τον πωλούσε το Kanga Products!
Δεν έχω να κερδίσω ούτε μία πέννα από την παρουσίαση. Εσείς όμως έχετε να κερδίσετε πολλά κατασκευάζοντάς αυτόν τον Tuned Radio Frequency (TRF) δέκτη. Οι κατασκευές αυτού του τύπου είναι σχολείο γιατί, σας …θυμίζουν την βασική λειτουργία ενός δέκτη, έστω κι αν δεν είναι υπερετεροδύνωσης! 
Όσο περισσότερο μαθαίνει κάποιος για τον τρόπο λειτουργίας του Μαύρου Κουτιού του, τόσο περισσότερο μπορεί να το "εκμεταλλευτεί" στο έπακρο!
Αν επιμένετε  τώρα και έχετε την έμμονη ιδέα ότι είναι "δημοκρατικό σας δικαίωμα" να μιλάτε σ' ένα μικρόφωνο στον αέρα, θα σας απογοητεύσω αλλά, υπάρχουν απλούστεροι και φτηνότεροι τρόποι να το κάνετε αυτό!
Υπάρχουν 17.5 εκατομμύρια ραδιοερ...συγνώμη κάτοχοι κινητών τηλεφώνων ήθελα να πω, στην Ελλάδα, με πρόβλεψη να γίνουν 19.4 εκατομμύρια το 2010!
Ούτε σύρματα και αλουμινάκια-σωληνάκια στα μέτρα και τσακωμοί με τους γειτόνους!
Καλές κατασκευές και
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ και ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!


No comments: